El consell d'infants demana un intercanvi cultural amb nens de Bolívia

Es trata d'una proposta conjunta entre l'escola andorrana i la francesa que s'ha presentat durant la 15a sessió d'Infants de la parròquia

El Consell d'infants demana un intercanvi cultural amb nens de BolíviaAlexandra Muratet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un intercanvi amb nens de Bolívia. Aquesta és la proposta conjunta que les escoles andorrana i francesa de Canillo han presentat a les autoritats durant la 15a sessió del Consell d'Infants. Es tracta d'una idea que el comú ja està posant en marxa, però que els nens tornen a reclamar. En total, aquest matí s'ha fet esment de 14 noves propostes destinades a millorar la parròquia.

Els representants de l'escola francesa han proposat la creació de diversos espais, com una zona habilitada per a poder practicar Parkour o un pipicà al nucli de Canillo, la cessió d'un espai per poder fer una exposició d'insectes pròpia de l'entorn, renovar elxiqui-parc del Palau de Gel, posar càmeres a l'skateparkper tal de vigilar que no es facin maleses, la reparació de la pista de bàsquet i la creació d'una pista d'esquí de connexió entreRibaescorjadai l'accés al telecabina. D'altra banda, els representants de l'escola andorrana han proposat l'elaboració d'una reflexió al voltant del Casal d'avis, la creació d'un parc infantil a l'Aldosa, la decoració de la plaça del Pui -recentment renovada- i la col·locació d'un rètol informatiu d'accés més gran que l'actual a l'entrada de la Vall d'Incles.

Per la seva banda, el comú ha fet un repàs de les propostes pendents i les executades de diverses propostes de Consells d'Infants anteriors. Entre elles han destacat el concurs de vaixells, la creació d'un centre de dia a Canillo per a la gent gran i el projecte de lloguer de bicicletes per nens i adults. El cònsol major de Canillo, JosepMandicó, ha agraït les propostes dels alumnes i ha destacat que està "sorprès amb la qualitat i maduresa de les propostes", que ja no es basen únicament amb la creació de zones de joc sinó en millorar la parròquia en diversos àmbits.

El Consell d'infants demana un intercanvi cultural amb nens de Bolívia

tracking