Andoflora estrena perfum per celebrar els seus 25 anys

S’escoltarà per primer cop la sardana ‘Comapedrosa’, de Josep Casadevall

Andoflora estrena perfum per celebrar els seus 25 anysCOMÚ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una de les principals novetats de la 25a edició d’Andoflora, que se celebrarà entre l’11 i el 13 de maig, serà la presentació d’un perfum “elaborat per una empresa del país basant-se a les idees que els vam fer arribar diverses persones”, i que es comercialitzarà al preu de cinc euros a l’oficina de turisme fins a esgotar les 200 unitats encarregades. La consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Jael Pozo, va destacar que per celebrar els 25 anys de la fira “hem volgut dedicar-la a les experiències sensorials, i per això oferirem propostes als visitants per experimentar amb els cinc sentits”.

Etiquetes:

Andoflora començarà aquest divendres i s’allargarà tot el cap de setmana. Inclourà música i balls a càrrec de la companyia Líquid Dansa, el cor Rock d’Encamp, i s’escoltarà per primera vegada, la sardana Comapedrosa, una creació de Josep Casadevall amb lletra de la seva filla Trini, que va ser una de les impulsores d’aquesta festivitat. “Ens feia molta il·lusió poder-la estrenar aquí amb la seva lletra, ja que és una persona que sempre ha estat vinculada a les activitats de dinamització de la parròquia”, va assegurar Pozo.

Per tercer any es repetirà el concurs d’intervencions urbanes florals, on els expositors s’encar­reguen de transformar un punt de la parròquia en un jardí de flors. Enguany el nombre d’espais ha crescut a cinc, i es podran veure les actuacions a llocs tan diferents com la parada d’autobús de davant del comú, les escales de pedra del carrer Josep Ripoll, o a l’entrada de la plaça de Les Fontetes: l’epicentre d’Andoflora. Per primera vegada, el guanyador del concurs rebrà un premi de 1.500 euros i les votacions aniran a càr­rec d’un jurat i del públic.

tracking