El 'bike park' de Soldeu tanca les portes de manera definitiva

David Hidalgo destaca que Ensisa vol centrar-se en un públic més familiar

El 'bike park' de Soldeu tanca les portes de manera definitivaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director general d’Ensisa, David Hidalgo, va anunciar ahir que el bike park de Soldeu tancarà durant aquest estiu per la impossibilitat d’oferir l’activitat a causa de les obres de la plataforma esquiable. Després d’aquests mesos, però, el bike park no tornarà a obrir les portes. Segons va explicar Hidalgo, es tracta “d’una decisió presa per apostar per altres conceptes perquè veiem que aquesta activitat té un client molt específic i el mercat no creix en aquest segment”. “De cara al futur no li veiem cap recorregut”, va posar en relleu.

Etiquetes:

aposta pel client familiar

Per aquest motiu, Ensisa impulsarà “el producte familiar i infantil”, com ara el Family Park de Canillo, a l’estiu, i “invertirà per seguir millorant aquesta oferta”. En aquest sentit, el director general de la societat gestora de Soldeu-el Tarter va apuntar que treballaran per atreure un client familiar perquè fa estades més llargues, tant a l’estiu com a l’hivern. Per tot plegat, el Grandvalira Bike Park Soldeu i Vallnord Bike Park la Massana han arribat a un acord perquè els bikers que l’any passat van comprar el forfet de temporada de Soldeu puguin gaudir del preu especial dels clients fidels de Vallnord. “És un acord fet des d’una òptica de país. Ens interessa que qui no pugui anar al nostre bike park ho faci a Andorra i en aquest cas a la Massana”, va remarcar Hidalgo.

D’altra banda, el director d’Ensisa va anunciar que el kàrting del Tarter tancarà aquest estiu a causa de les obres per la plataforma de Soldeu, si bé va remarcar que aquesta activitat tornarà a operar amb normalitat a partir del 2019.

tracking