Ferit un home després de caure al camí de Sant Vicenç d'Enclar

La víctima, que va resultar ferida, va ser traslladada a l’hospital de Meritxell

Ferit un home després de caure al camí de Sant Vicenç d'EnclarBOMBERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 45 anys va ser rescatat dilluns al vespre en caure per un pendent del camí de Sant Vicenç d’Enclar. Els fets es van produir pels volts de les deu de la nit, quan l’home va sortir a passejar pel camí que voreja l’església romànica de Sant Vicenç d’Enclar. Segons fonts dels bombers, la víctima va caure per un pendent d’uns sis metres mentre practicava senderisme i va quedar desorientada. Com que no sabia on es trobava ni com reprendre el camí de tornada, l’home, veí de la zona, va alertar la policia. Instants més tard, les forces de seguretat van posar en avís el servei de bombers, que es va desplaçar al lloc dels fets amb tres efectius del grup de rescat de muntanya (GRM) i dos antiincendis més.

Etiquetes:

Els bombers van localitzar la víctima prop del camí de la via ferrada que hi ha a la zona. L’home presentava símptomes d’hipotèrmia i tenia dolor a les costelles, i tot fa indicar que feia força estona que s’havia perdut. Un cop localitzat, el cos de bombers el va traslladar amb ambulància fins a l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell, on va ser tractat per hipotèrmia i una fractura costal fruit de la caiguda. El trasllat va durar aproximadament una hora.

Protecció Civil recomana que en cas d’anar a la muntanya cal que els usuaris planifiquin la ruta i la durada, i també destaca que cal prendre punts de referència en el trajecte d’anada i comptar el temps d’anada per tal de poder tornar amb facilitat. Finalment, en cas de qualsevol emergència, trucar al 112.

tracking