Pal-Arinsal ampliarà l'horari del dissabte fins a les 18 hores

Es mantindrà el preu del forfet i permetrà gaudir d’una hora més d’esquí

Pal-Arinsal ampliarà l'horari del dissabte fins a les 18 horesARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estació d’esquí de la Massana ha informat que des d’aquest cap de setmana i fins al pròxim 9 d’abril, ampliarà l’horari de tancament de les pistes dels dissabtes fins a les 18 de la tarda per tal que els usuaris puguin aprofitar les hores de sol a les instal·lacions, explica el domini a través d’un comunicat. Aquest cap de setmana serà el primer en què entri en vigor la mesura i els esquiadors podran gaudir de l’esport entre les 9 del matí i les 18 de la tarda, amb tots els remuntadors disponibles en funcionament i també amb les terrasses dels locals de restauració obertes fins aleshores, per tal de gaudir al màxim del bon temps i de música. A més Vallnord assegura que el fet de poder esquiar una hora més, no repercutirà en el preu del forfet i que es mantindrà en el mateix preu que fins ara.

Etiquetes:

Amb el nou horari, els nou locals de restauració de les estacions de Pal-Arinsal oferiran entre les 16 i les 18 hores la Happy Hour, perquè els esquiadors es prenguin un descans, si volen, i oferiran preus especials en tots els productes; des d’alimentació i cafeteria, fins als combinats i refrescos.

Els dominis esquiables de la Massana afronten el cap de setmana amb la previsió de tenir la totalitat dels remuntadors mecànics i obrir el 100% de les pistes d’esquí i instal·lacions, a excepció de l’Snowpark d’Arinsal, que aquest estarà reservat per a la Copa Pirineus Freestyle. La neu, als sectors de Pal i Arinsal, s’acumula en gruixos que van dels 12 fins als 180 centímetres. No obstant això, les previsions meteorològiques indiquen nevades per a les pròximes hores.

tracking