El comú ratifica Mònica López Cámara com a nova directora del Palau de Gel

El comú ratifica Mònica López Cámara com a nova directora del Palau de Gel

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Canillo va ratificar ahir, en sessió ordinària, Mònica López Cámara com a nova directora-gerent del Complex esportiu i social del Palau de Gel d’Andorra en substitució de Francesc Oriol. López Cámara té experiència en el món de l’esport i va ser presidenta de la Federació Andorrana d’Esports de Gel.

Etiquetes:

L’objectiu, segons va expressar el cònsol menor canillenc, David Palmitjavila, és donar “continuïtat” a la recuperació econòmica de l’equipament i consolidar-lo com un espai més, tant de la par­ròquia com del país. “A demanda del compromís que teníem amb Francesc Oriol hi ha hagut una transició amb la màxima normalitat per treballar-hi en el mateix sentit els anys que venen”, va dir Palmitjavila. Mònica López és una persona “que ve del món esportiu, del món del patinatge, amb un punt de vista d’organització d’esdeveniments i lligada al sector turístic, que és una mica la voluntat que volíem potenciar, integrar el Palau com una possibilitat més en el lleure del país”, va afirmar el cònsol.

En el consell, amb la tradicional subhasta dels cortons, també van adjudicar-se els treballs per a l’aparcament exterior del Tarter, de cent places, a l’empresa Unitas per 240.000 euros.

La resta d’acords van ser les subvencions econòmiques a associacions, i convenis de cessió i permuta amb propietaris per realitzar “millores, eixamples, fer el col·lector del Tarter o preservar visualment la Borda Casalé i l’Església de Sant Pere”, va afirmar al final el cònsol menor.

tracking