Els transportistes volen facilitats per descarregar a l'avinguda Meritxell

El gremi vol aturar la circulació en un sentit de la via dins d’un horari pactat prèviament

Els transportistes volen facilitats per descarregar a l'avinguda MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els transportistes han demanat al comú d’Andorra la Vella que un cop s’acabin les obres d’embelliment de l’avinguda Meritxell se’ls permeti, segons un horari convingut, aturar la circulació en un sentit de la via per poder carregar i descarregar. Així ho van sol·licitar en la reunió que van mantenir ahir amb la cònsol major, Conxita Marsol, i amb el cap de Circulació d’Andorra la Vella, Antoni Pujol, on es va parlar de les afectacions per les obres d’embelliment de l’avinguda.

Etiquetes:

El portaveu de l’Associació de Transportistes de Mercaderies i Carburants (Atmca), Víctor Filloy, va assegurar que aquest “és un dels punts” que es van proposar en la reunió, que també va parlar dels llocs alternatius de càr­rega i descàrrega durant les obres i en el futur. Filloy va afirmar que les zones de càrrega i descàrrega es desplaçaran al carrer Doctor Molines, al carrer Bisbe Príncep Iglesias i que s’utilitzarà també l’aparcament de la Vinyeta. A més, “s’habilitarà un altre espai a la plaça de la Rotonda”. Des del comú d’Andorra la Vella van afirmar que la reunió “ha anat molt bé” i van assegurar que “s’estudiarà si es pot implantar una limitació horària de càrrega i descàr­rega a l’avinguda però a la part baixa continuarà com fins ara”.

Descarregar al pàrquing

Segons Filloy, un altre dels punts plantejats en la reunió consisteix en la “possibilitat d’habilitar una zona de càrrega i descàrrega dins els pàrquings”. Una proposta que també es va fer la setmana passada al comú d’Escaldes-Engordany, que també eliminarà aquestes zones en el procés d’embelliment de l’avinguda Carlemany. Sigui com sigui, Filloy assegura que “si al final es fa, caldrà coordinar-ho, especialment en els períodes d’obres”, va concloure. Les obres de l’avinguda Meritxell tindran una durada de quatre mesos i està previst que s’iniciïn a partir del tres d’abril, un cop estiguin finalitzades les de l’avinguda Tarragona.

tracking