Obituaris

Mor l'ex-consol major de Canillo Antoni Casal Mandicó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antoni Casal Mandicó, qui va ser cònsol major de Canillo entre els anys 1980 i 1983, va morir ahir dissabte als 73 anys. Casal Mandicó també va ser conseller de la corporació canillenca i conseller general entre els anys 1986 i 1992. L’ex-cònsol major de Canillo va dedicar bona part de la seva vida a la política i, a tall d’exemple, es va presentar a les eleccions generals del 1992 formant part de la candidatura parroquial de Canillo Unitat, Seny i Progrés. En aquella elecció va quedar en últim lloc dels vuit candidats, aconseguint 153 vots.

Professionalment, Antoni Casal Mandicó va treballar a Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA) i també va estar vinculat al món de les assegurances. Des que es va jubilar col·laborava amb assiduïtat amb l’Associació de la gent gran de Canillo i amb altres entitats de la parròquia.

L’església de Sant Cerni de Canillo acollirà a partir de les 11.30 hores del matí d’avui diumenge una missa funeral en memòria de qui fou conseller general i cònsol major de la parròquia.

tracking