Ld'A demana que s'instal·lin pilons provisionals a Vivand

Creu que aportaran seguretat mentre no es pren una solució definitiva

Ld'A demana que s'instal·lin pilons provisionals a VivandArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè parroquial de Liberals a Escaldes-Engordany insisteix a instal·lar elements provisionals per millorar la seguretat de les persones a Vivand davant de possibles atacs terroristes. En un comunicat enviat ahir, van manifestar el seu “neguit” davant de la passivitat del comú d’Escaldes-Engordany per ubicar pilons o fins i tots arbres en grans testos que “dificultin o dissuadeixin” de possibles atacs a vianants.

Etiquetes:

El grup creu que és “necessari” que s’instal·lin “sense més dilació” elements provisionals fins a incorporar els definitius, previstos en la futura remodelació de les avingudes Carlemany i Meritxell. Creu que la instal·lació de mesures provisionals de protecció dels vianants és “totalment compatible” amb la coordinació de les tasques dels serveis d’emergències, ja que Escaldes-Engordany disposa de carrers perpendiculars a la zona de Vivand.

El comitè de Ld’A d’Escaldes recorda que l’orografia de la zona, que “fa baixada” i “és totalment recta”, provoca que l’avinguda Carlemany sigui “altament sensible” pel fet que hi puguin circular “vehicles a gran velocitat”.

El grup escaldenc va afegir en el comunicat que després dels atemptats terroristes a Barcelona el mes d’agost passat es van produir reunions entre el cap de Govern i els cònsols de la capital i d’Escaldes-Engordany per adequar la remodelació de les avingudes Carlemany i Meritxell amb elements de seguretat per evitar aquest tipus d’atacs. I destaca que té constància que s’està treballant per instal·lar aquest tipus de proteccions per part de l’empresa adjudicatària de les obres de remodelació.

tracking