Marsol nega la falta d'informació a l'oposició

La cònsol admet que es reuneix menys amb la minoria perquè aquesta té “l’agenda plena”, però a les comissions se’ls comunica tot

Marsol nega la falta d'informació a l'oposició

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va negar que les minories estiguin desinformades i que la majoria actuï sense comptar amb ells, tal com van assegurar els consellers Víctor Pintos i Dolors Carmona en dues entrevistes concedides al Diari, i reclama que es respecti la seva posició de majoria. “Ells participen de les comissions, que se celebren un cop o dos al mes, i allà se’ls informa de tot. A partir d’aquí, està clar que la majoria és qui pren les decisions de com funciona el comú i de com s’ha de fer la política de la parròquia. És normal que fem la nostra i no la seva, per això vam guanyar les eleccions”, va dir. Sobre les reunions amb l’oposició, la cònsol va reconèixer que ara es fan menys trobades que abans, però opina que no és per culpa seva. “Sí que és veritat que en fem menys, però és que ells estan molt ocupats i tenen l’agenda plena”, ironitzava. “Ara les fem en funció de les necessitats de la parròquia i no tan marcades per l’agenda com al principi. Si en un mes no ha passat res, no cal reunir-se.”

Etiquetes:

Tant Carmona com Pintos van acusar la majoria de seguir una política d’inversions a base d’improvisacions, cosa que Marsol nega de ple. “No hi estic d’acord. Els projectes que estem fent són els que portàvem al programa electoral, però a més cobrim les necessitats que van sorgint a la parròquia, com poden ser el pont de la carretera de la Comella o les separatives d’aigües. Al programa no en parlàvem gaire, però era perquè tampoc sabíem que la par­ròquia tenia aquest dèficit tan gran de separatives i quan ho vam veure vam començar a fer-ne. Això no és improvisació, sinó reparar els errors de les corporacions anteriors”, va sentenciar.

Transferències al TC

La cònsol major va comentar que no és partidària de portar la llei de transferències al Tribunal Constitucional, però que tampoc li sap greu si algú la porta. “Soc la primera que vol que sigui constitucional, però no em preocupa, ja que si es porta, perfecte, però si no hi va, millor. No crec que sigui necessari, i per tant no participarem a portar-lo al TC”.

tracking