Pal-Arinsal inverteix 3 milions en l'edifici del coll de la Botella i pistes

La facturació de l’estiu puja un 30% i l’exercici acaba amb 600.000 euros de benefici

Pal-Arinsal inverteix 3 milions en l'edifici del coll de la Botella i pistes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un edifici de serveis al coll de la Botella, millores en el pla de la Cot i a pistes, que es fan més amples per als debutants, són la destinació de la inversió de tres milions d’euros amb la qual Vallnord Pal-Arinsal estrenarà la temporada l’1 de desembre, segons explica el cònsol massanenc. La quantitat inclou els 2,4 milions previstos en la primera fase del pla estratègic que es desenvolupa ja aquest any més “la que ha fet l’estació amb els beneficis obtinguts”, assenyala David Baró, que destaca el bon resultat de l’últim exercici amb un augment de la facturació “i és interessant que després de pagar-lo tot encara et quedin números verds i que això ho puguis destinar a reinvertir”. I afirma que “s’estan acabant les auditories i estarà entre uns 500.000 i 600.000 euros de benefici. Més o menys la tendència dels últims anys”, que sumen ja quatre en positiu.

Etiquetes:

Baró subratlla, a la ràdio del Diari, que a aquest balanç hi ha contribuït que “l’estiu ha anat molt bé, amb un creixement del 30%, i això fa que estiguem satisfets amb aquesta aposta de motor econòmic de 10 mesos l’any que genera riquesa a la parròquia i al país, i ara deu aportar més o menys uns 105 milions d’euros a l’economia, ha agafat embranzida i cada vegada pesa més”. Un volum de negoci que ha permès afrontar la que el cònsol qualifica com “la inversió estrella” de Pal-Arinsal, l’edifici de serveis del coll de la Botella “que estan ultimant per acabar les obres l’1 de desembre i coincideix amb el 35è aniversari de l’obertura de Pal i amb el 25è de la compra d’Arinsal a un privat”. Unes instal·lacions que s’han projectat com “un nou punt neuràlgic perquè serà un nou punt d’entrada a l’estació i és una inversió molt esperada perquè hi haurà serveis, tres restaurants, ter­rasses, escola d’esquí, es podrà comprar el forfet” i que encara milloraran la temporada següent “perquè hi ha més inversió i habilitem algun nou espai”, remarca Baró. Serà com a conseqüència del desenvolupament de la segona fase del pla estratègic amb finançament bancari.

BONES EXPECTATIVES

Per la venda de forfets de temporada a l’alça i pels inputs dels tour­­operadors “tot apunta bé”, apunta Baró amb prudència i explica que la plantilla d’uns 550 empleats s’està contractant sense problemes perquè molts estan fidelitzats d’altres anys.

tracking