L'oposició donarà suport al tancament final dels Pouets

L'oposició donarà suport al tancament final dels PouetsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La minoria del comú va anunciar que donarà suport a la majoria en la votació que es farà aquest dijous, durant la sessió del consell de comú, per rescindir el contracte d’explotació de l’aparcament dels Pouets amb l’empresa Dionis, SLU. Tant el PS+I com la Cd’I +Liberals van confirmar que votaran “a favor” però que encara han d’acabar de mirar els informes que els va entregar la majoria, tot just ahir. Dolors Carmona, consellera socialdemòcrata, va dir que “no volem tenir instal·lacions comunals amb l’explotació externalitzada si no compleixen els requisits, així que sí, votarem a favor de resoldre el contracte”. De la mateixa opinió és Víctor Pintos, del partit Liberal, que va afirmar que “creiem que la concessió estarà ben resolta i per tant no ens plantegem cap altra decisió que no sigui la de votar a favor”, va dir.

Etiquetes:

Les dues formacions van recordar “la paciència” que s’ha tingut amb Dionis SLU per no haver entregat els informes tècnics i l’assegurança que se’ls va exigir des del principi, per això Pintos recordava “el risc que suposa el fet de tenir un establiment obert d’aquestes característiques sense l’assegurança corresponent. Pot ser un perill”, va afirmar. Carmona, per la seva part, va incidir que la manca d’aquesta documentació és “un clar incompliment de contracte i per tant, el negoci no pot seguir obert”.

Ni al PS+I ni a la Cd’I +Liberals els preocupen les possibles accions legals que pugui emprendre l’empresa l’adjudicatària, com ja va fer al seu dia. Les dues formacions estan convençudes que si la majoria ha decidit prendre aquesta decisió, “és perquè deuen estar carregats de raons”, va dir Pintos.

tracking