Alliberament d'un voltor trobat fa quinze dies al Pas de la Casa

L’au, protegida a Andorra, ha estat alimentada durant dues setmanes

Alliberament d'un voltor trobat fa quinze dies al Pas de la Casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un voltor alimentat durant dues setmanes al Centre de recuperació de fauna serà alliberat avui al matí per tal de retornar-lo a la vida salvatge. El cos de Banders va trobar l'animal a principis d’agost al Pas de la Casa.

Etiquetes:

La unitat de fauna del ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, serà l’encarregat d’alliberar l’au, que va ser controlada a principis de mes després que el cos de Banders el trobés al Pas de la Casa.

Els voltors, una de les espècies protegides a Andorra, es troben en algunes ocasions en zones urbanes quan són molt joves i no troben menjar fàcilment. Aquest exemplar es va localitzar al Pas de la Casa i ha estat al Centre de recuperació de fauna, on es recuperen i rehabiliten animals salvatges ferits o malalts, durant dues setmanes.

Tot i que l’animal no estava ferit, al centre l’han alimentat i controlat fins que els experts han considerat que estava en condicions de ser alliberat. Serà aquest divendres el moment en què els tècnics de fauna retornaran el voltor a la vida salvatge.

tracking