Esports

El Vallnord Bike Park obrirà la temporada d'estiu el dia 20

Els ‘riders’ podran seguir el recorregut de la Copa del Món d’aquest any

El Vallnord Bike Park obrirà la temporada d'estiu el dia 20Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temporada d’estiu començarà el dia 20 vinent al Vallnord Bike Park, quan obrirà les portes de manera oficial i completament habilitat per l’arribada dels primers riders de l’any. Les instal·lacions de Pal, a les quals es podrà accedir a través del telecabina que surt del centre de la Massana, ja tenen enllestida tota la part inferior i els usuaris podran seguir el recorregut que faran els professionals a la Copa del Món de BTT que es disputarà del 26 de juny al 2 de juliol.

La instal·lació estarà oberta des del cap de setmana vinent fins divendres 16 de juny i des d’aleshores romandrà oberta de manera ininterrompuda fins a l’11 de setembre. La temporada finalitzarà per al pont del Pilar, el 15 d’octubre. Mentrestant, l’horari de funcionament serà de les onze del matí a les cinc de la tarda i els remuntadors estaran actius des d’una hora abans fins a una després que Vallnord Bike Park finalitzi l’activitat.

Per als mesos estiuencs, l’estació ha preparat un forfet reduït de 15 euros i també un paquet de temporada per als mesos d’estiu i d’hivern, on s’inclouen les bicicletes, el senderisme i les activitats d’aventura els mesos estivals i tots els serveis relacionats amb l’esquí durant els d’hivern. Aquesta opció bonifica els usuaris més fidels de l’estació massanenca i equipara el forfet de tot l’any al de la temporada d’esquí.

El Bike Park també ofereix classes d’iniciació, el Bike School, tant per a persones individuals com per a grups. Des de la instal·lació s’assegura que és una manera de practicar esport en un marc natural, alhora que s’incentiven les relacions socials.

tracking