Restriccions de trànsit a Riberaygua per una avaria en una canonada d'aigua

Els cotxes que circulin pel carrer Verge del Pilar seran desviats a partir de la rotonda de l'Olivera i els provinents del carrer Sant Salvador hauran d'anar per Anna Maria Pla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella ha informat aquesta tarda del trencament d'una canonada d'aigua a l'avinguda Riberaygua entre els carrers Verge del Pilar i Ciutat de Consuegra. Les tasques de reparació implicaran restriccions de trànsit a partir de les 18 hores d'avui. Per tant, els cotxes que circulin pel carrer Verge del Pilar seran desviats a partir de la rotonda de l'Olivera i els provinents del carrer Sant Salvador hauran de desviar-se pel carrer Anna Maria Pla.

L'avaria es repararà durant la tarda, per donar un cert marge de temps als negocis de la zona afectats, com perruqueries o bars. La reparació obligarà a tallar el subministrament, un tall que afectarà uns 10 edificis de l'avinguda Riberaygua, entre els números 10 i 20. La corporació demana paciència als veïns afectats.

"La previsió és que l'avaria pugui ser reparada ràpidament i es pugui tornar a restablir el subministrament i el trànsit a la zona al més aviat possible", han remarcat.

tracking