El concurs per embellir Vivand i Meritxell es declara desert

Els dos comuns implicats encara no han decidit com procediran ara

El concurs per embellir Vivand i Meritxell es declara desertFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella va confirmar ahir que s’ha declarat desert el concurs que van convocar conjuntament amb el comú d’Escaldes-Engordany per contractar un arquitecte per a la redacció del projecte i direcció d’obra dels treballs de remodelació i embelliment de les avingudes Meritxell i Carlemany. Aquesta ha estat la conseqüència directa del vet imposat pel Col·legi d’Arquitectes que vol que se celebri un concurs d’idees i no de mèrits.

Etiquetes:

Davant d’aquesta situació, ara les dues corporacions han de prendre una decisió de com procedeixen. En principi s’havien donat de marge fins ahir per adoptar una decisió, però encara no se n’ha pres cap. Fonts comunals consultades pel Diari van indicar que sobre la taula hi ha diverses opcions. D’entrada els cònsols no estarien disposats a accedir a les demandes dels arquitectes i mantenen la voluntat de dissenyar l’embelliment mitjançant un concurs de mèrits. D’altra banda també s’ha proposat convocar un concurs internacional per a arquitectes o convocar un concurs nacional on a més d’arquitectes també puguin optar enginyers.

La decisió es prendrà els pròxims dies tenint en compte que fins ara, malgrat celebrar una reunió amb representants del Col·legi a principis de la setmana passada, no ha estat possible arribar a cap entesa. Els cònsols consideren que no necessiten un concurs d’idees perquè tenen clar l’embelliment que volen fer i argumenten que no es tracta de cap remodelació profunda que requereixi el tipus de concurs que reclama des del primer dia el col·lectiu professional.

tracking