La plaça de la Rotonda serà una zona 'après-ski' durant tres dissabtes

S'habilitarà una zona de descans amb un envelat, sofàs i una sessió de DJ en viu amb música 'chill out

La plaça de la Rotonda es convertirà en una zona 'après-ski' durant tres dissabtes de febrerArxiu ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Comú d'Andorra la Vella posarà en marxa aquest mes de febrer un seguit de propostes per a la dinamització comercial que tindran lloc els dissabtes 4, 11 i 18 a la plaça de la Rotonda. Es tracta, tal com informen des del Comú, de convertir aquest espai en una zona 'après-ski' després del tancament de les estacions. Per això, les propostes tindran lloc a partir de les 18.30 i fins a les 20.30 hores.

Així, aquest espai esdevindrà una zona de descans amb un envelat, sofàs i una sessió de DJ en viu amb música 'chill out', on es podrà gaudir d'una "estona de relax" i on també se'ls oferirà poder fer un "refrigeri".

Segons informen des de la corporació comunal, l'Àrea de Promoció Turística i Comercial destina a aquesta acció uns 15.000 euros. Es tracta d’una prova pilot que, en cas que tingui una bona acollida, s’allargarà algunes setmanes durant la propera temporada d’esquí. De fet, aquesta acció de dinamització comercial es posa en marxa els tres primers dissabtes de febrer coincidint amb una alta afluència d’esquiadors que "acaben a l’eix comercial principal del país després d’una jornada d’esquí", segons destaquen des del Comú.

tracking