El comú tanca les escales que enllacen l'Alguer amb el Solà

La corporació realitzarà unes obres d’urgència per arreglar l’estat del sòl

El comú tanca les escales que enllacen l'Alguer amb el Solà

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des del comú d’Encamp van informar ahir al matí que les escales que enllacen el passeig de l’Alguer amb el carrer del Solà restaran tancades als vianants per poder fer treballs de millora al paviment.

Etiquetes:

La previsió feta des de la corporació és que els arranjaments tinguin una durada de 15 dies. Durant el temps que la zona estigui tancada, l’accés a peu al carrer del Solà s’haurà de realitzar des de l’encreuament del carrer amb l’avinguda Príncep Benlloch.

Fonts del comú van explicar que es tracta d’un “arranjament d’urgència”, necessari després de les nevades, ja que s’hi havia acumulat gel i això havia provocat que moltes lloses del terra es bufessin, i per tant, van esdevenir un risc per als vianants. “El tancament per seguretat, no era cap cosa prevista, sinó que s’ha produït per precaució”, van expressar des del comú. “Pot ser que certes pedres es moguin si algú les trepitja, i per tant, pot augmentar la probabilitat d’ensopegar o inclús de caure escales avall. És per això que hem considerat que els treballs eren molt necessaris i s’havien de fer”, van declarar.

Les labors consistiran a arreglar les lloses perjudicades, i si és necessari també es procedirà a canviar-les. “Hem considerat que eren unes operacions que s’havien de fer perquè es tracta d’un lloc amb molta afluència, ja que és el camí que fan molts pares per accedir a les escoles dels seus fills”, van explicar des del comú.

tracking