La cònsol creu que els robatoris de la part alta d'Escaldes són fets puntuals

Trini Marín va declarar que la seguretat no corre cap risc i que confia en la policia

La cònsol creu que els robatoris de la part alta d'Escaldes són fets puntualsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major, Trini Marín, va declarar que els robatoris perpetrats a la parròquia durant l’últim mes han sigut successos extraordinaris, i que per tant, els habitants de la parròquia no han de témer per la seguretat. “Jo voldria pensar que els 11 robatoris que s’han produït a la part alta d’Escaldes són quelcom puntual i hem de confiar en la policia perquè són les persones que han de vetllar per la nostra seguretat”.

Etiquetes:

La cònsol també va comentar que ahir va parlar amb el ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot i que aquest li havia explicat que estaven fent les seves investigacions. “Li vaig preguntar al ministre pels robatoris del car­rer Engordany i em va dir que encara no tenien res i que continuen investigant el tema.”

Per augmentar la seguretat, la cònsol va recordar que instal·laran tres càmeres de videovigilància. Ara treballen amb la comissió d’informàtica per comprar-les. A més va confirmar que la policia està revisant les imatges de les càmeres existents per intentar capturar els responsables dels últims episodis. “El cònsol i jo vam anar a un dels establiments”, va declarar la cònsol referint-se a la botiga Jessica, un comerç d’electrònica on va ser agredit un dels treballadors. “Creiem que els assaltants eren nens estrangers. Van endur-se dues ulleres i van donar-li una empenta al dependent. Es tracta d’una trastada juvenil.”

En relació als robatoris, fonts policials van declarar que s’estan investigant tots els casos i que encara no tenen novetats. El que sí que van confirmar és que arran dels fets han intensificat el nombre de patrulles.

tracking