Els infants reclamen carrers més nets i més zones verdes

La cònsol els proposa enviar una carta sensibilitzadora a totes les llars

Els infants reclamen carrers més nets i més zones verdesANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Il·luminació als carrers, activitats per a infants i adolescents, més zones verdes i més neteja de la via pública són algunes de les propostes que el consell d’infants d’Escaldes-Engordany va fer ahir al comú amb l’objectiu de millorar la vida de la parròquia. Els joves consellers, escolars de la par­ròquia, van destacar especialment la importància de mantenir neta la via pública, ja que creuen que els grafits o els excrements de gos donen una mala imatge. La cònsol major, Trini Marín, els va explicar que s’està elaborant un informe per detectar els punts negres i poder portar a terme la neteja de les façanes i la voravia, que està previst que comenci en un parell de mesos. També va aprofitar per recordar l’existència de zones de pipicans i dels 41 punts d’expenedors de bosses per a la recollida dels excrements dels gossos.

Etiquetes:

En aquest sentit, Marín va proposar als infants i als seus mestres l’elaboració d’una carta que sensibilitzi la població sobre la importància de mantenir neta la via pública, ja que està “segura que a vosaltres us faran més cas”. Està previst que per al proper consell d’infants, a l’octubre, ja pugui estar enllestida i s’enviï a totes les cases de la parròquia.

Unes altres de les demandes dels infants han estat la il·luminació d’alguns camins que consideren que estan foscos, la programació de més activitats per a infants i adolescents, i la creació de més zones verdes.

Després del consell d’infants, els participants van poder estrenar la nova tirolina al parc del Clot d’Emprivat, que precisament s’ha instal·lat aquesta setmana a petició seva.

tracking