El comú es desmarca de les queixes de membres del quart

El comú es desmarca de les queixes de membres del quartFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú es desmarca de les crítiques d’alguns membres del quart que denuncien que la institució està infravalorada. La cònsol menor, Gemma Riba, considera que les queixes que van posar sobre la taula alguns díscols al consell de les Talles celebrat dissabte sobre el fet que els quarts no estiguin completament exempts de pagar l’impost de societats talment com els comuns “és un tema més institucional, de Govern”, que no competeix al comú.

Etiquetes:

Sobre el fet que alguns membres vulguin enviar una carta al síndic general, Vicenç Mateu, demanant-li que exoneri els quarts de pagar, Riba va argumentar que “és un tema que han de valorar ells, han de veure quins impostos paguen i com els afecta”.

En aquest sentit, va voler posar de manifest que “per part del comú l’únic que tenim a dir és que volem seguir col·laborant amb el quart sempre que calgui”, com ara signant convenis de col·laboració per cedir terrenys, com ja es ve fent des d’inici de mandat. “Volem seguir col·laborant amb bona entesa”, va concloure.

tracking