Una fuita d'aigua provoca una esllavissada en l'accés a la urbanització Sorribes

Una fuita d'aigua provoca una esllavissada en l'accés a la urbanització Sorribes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una fuita d’aigua en una canonada va provocar, ahir a la matinada, una esllavissada a la urbanització Sorribes de la Massana. El despreniment de roques i terra va anar a parar a la carretera per on, en aquells moments, no passava cap vehicle, així que no es van haver de lamentar danys personals ni materials. Van ser els agents de circulació, que estaven fent ronda, els que van donar l’alerta.

Etiquetes:

Fins al lloc es van desplaçar els tècnics del comú, bombers, els agents de circulació i el COEX. El primer que es va fer va ser netejar la carretera, que impedia l’accés i sortida de vehicles de la urbanització i buscar l’origen del despreniment. Un cop es va descobrir que es tractava de la canonada, que havia deixat sense servei d’aigua els veïns, es va procedir a reparar-la. Al migdia el subministrament es va donar per restablert.

Segons va explicar el cònsol major, David Baró, serà necessari intervenir al talús. Així, va avançar que “al proper Consell farem un avanç pressupostari per construir els dispositius que facin falta per garantir la seguretat”. Fins que es realitzi el projecte i l’execució dels treballs, el comú, preventivament i sota la supervisió d’un geòleg especialitzat, ha sanejat els trossos que perillaven de caure i ha tancat la zona col·locant murs de formigó. El pas dels vehicles, però, seguirà estant garantit, mitjançant pas alternatiu.

tracking