Andorra la vella

Torna la Festa de la Joventut amb el concurs 'ANDplificador'

L'esdeveniment compta amb un pressupost d'11.000 euros

Torna la Festa de la Joventut amb el concurs 'ANDplificador'M. B. / ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La festa arrencarà divendres 3 de juny amb un campionat de volei i el concurs de música 'ANDplificador', una de les principals novetats d'aquesta 12a edició. Fins a cinc grups es van presentar al concurs, tot i que finalment n'actuaran quatre -Sara Núñez, Oktuso, Pali i Blue Soup-, tots formats per menors de 30 anys. Miguel Palacios, integrant del grup Pali, que debutarà en aquesta festa, ha explicat la seva trajectòria de tan sols quatre mesos, i s'ha sentit molt satisfet de poder tenir aquesta oportunitat per promocionar la seva feina musical inspirada en el flamenc fusió.

La directora de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana del comú d'Andorra la Vella, Patty Bafino, ha explicat algunes altres novetats i ha confiat a superar els 2.500 participants de l'anterior edició, ja que en aquesta ocasió s'han organitzat més activitats. Cal destacar la participació del mag 'Kevini', un jove de 12 anys que estarà durant tota la tarda del dissabte oferint els seus trucs de màgia. Entre les novetats també hi ha la col·laboració de la gent gran amb l'organització d'un torneig de petanca intergeneracional, o la implicació dels punts joves de la Massana i Encamp que han organitzat una activitat cadascú.

Pel que fa a la resta d'activitats hi haurà photocall, exhibició de gossos, taller de maquillatge, inflables, un taller per decorar gorres, o una masterclass de hip-hop. El punt final el posarà la festa nocturna de Flaix FM amb música i ball entre les 20.30 hores i la una de la matinada. Per segon any, totes les activitats tindran lloc al Parc Central, ja que segons ha explicat el cònsol menor, Marc Pons, l'any passat va ser un èxit perquè facilita la centralització dels joves i fins i tot dóna una major seguretat.

Entre tota la programació, Pons ha fet especial èmfasi en la campanya contra l'alcohol i ha recordat que per consumir aquestes begudes cal portar un document que acrediti l'edat, ja que no se serviran begudes alcohòliques entre els menors. A més, per evitar el risc d'accidents i reduir les emissions de CO2, aquesta festa també promociona la utilització del bus exprés nit per fer els desplaçaments.

En total hi haurà 15 hores de festa, la participació de 130 joves entre artistes, voluntaris i talleristes, i de 15 associacions i clubs del país. L'esdeveniment compta amb un pressupost d'11.000 euros, una quantitat similar a la dels anys anteriors.

Torna la Festa de la Joventut amb el concurs 'ANDplificador'

tracking