L'aigua d'Escaldes no serà apta per al consum humà durant la jornada d'avui

Capesa ha informat que els resultats de les analítiques no són els correctes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons ha informat el ministeri de Salut a CAPESA hi ha un paràmetre de l’analítica que ha sortit malament i no es pot aixecar la restricció per al consum humà. S’espera que demà al matí es puguin tenir els nous resultats i aixecar la restricció.

Per la seva banda, el comú d’Escaldes-Engordany continua repartint aigua embotellada al pavelló Prat Gran fins que s'esgotin les existències. La corporació també s’ha posat en contacte amb els centres escolars de la parròquia per informar-los de la situació. Com s'informa en un comunicat, ahir a primera hora del matí la corporació comunal va subministrar aigua a les escoles i es matindrà el subministrament en el cas que en necessitin.

La Comanyia d’Aigües Potables d’Escaldes-Engordany (CAPESA) ha informat fa uns moments al Comú d’Escaldes-Engordany que els resultats de les analítiques no són els correctes i, per tant, s’han de tornar a repetir. Segons ha informat el ministeri de Salut a CAPESA hi ha un paràmetre de l’analítica que ha sortit malament i no es pot aixecar la restricció per al consum humà. S’espera que demà al matí es puguin tenir els nous resultats i aixecar la restricció.

Per la seva banda, el Comú d’Escaldes-Engordany continua repartint aigua embotellada al pavelló Prat Gran fins que s’esgotin les existències i ja s’ha posat en contacte amb els centres escolars de la parròquia per informar-los de la situació. Ahir a primera hora del matí la corporació comunal va subministrar aigua a les escoles i es matindrà el subministrament en el cas que en necessitin.

tracking