Controlat l'incendi a l'Hotel Isard de l'avinguda Meritxell

El foc s'ha originat a la bugaderia i només ha causat danys materials

48272.jpg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons el cos, l'origen seria la bugaderia de l'establiment, punt d'on ha començat a sortir el fum. L'avís ha estat a les 18:26 d'aquesta tarda.A la zona de l'incendi s'hi ha mobilitzat tota la dotació de bombers d'Andorra la Vella i també la dels altres parcs petits, de Canillo i de la Massana.

L'incedi ha afectat el trànsit de l'avinguda Meritxell, que ha quedat tallada des del pont de la Rotonda fins a la plaça Rebés. Es desvien els cotxes pel Prat de la Creu.

Segons la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, que s'ha desplaçat a la zona, el foc ha afectat només la part de la bugaderia de l'hotel, ja que les portes tallafoc han funcionat per evitar que l'afectació anés més enllà.

L'incendi només ha causat danys materials. El fum negre que ha causat l'incident ha estat el més aparatós. Bona part del material afectat era plàstic, cosa que ha generat molt de fum negre. Amb l'incendi controlat, els bombers treballen ara en fer fora el fum.

A causa de l'incident, s'han hagut de desallotjar una vintena d'hostes que eren a l'hotel. Aquests turistes estan pendents de si podran tornar-hi avui mateix o si hauran de ser reallotjats en d'altres establiments. Segons Marsol, no suposaria cap problema, ja que hi ha disponibilitat d'habitacions.

tracking