La piscina dels Serradells reobrirà divendres

S'ha substituït la coberta i el paviment interior

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les instal·lacions han estat tancades durant nou mesos per una reforma estructural i arquitectònica.

Els treballs han consistit en la substitució integral de la coberta de la piscina. La novacoberta, que consta de 13 bigues d'acer, compleix amb els estàndards d’aïllamentenergètic i suposarà un estalvi en la factura elèctrica. També s'ha substituït tot el paviment interior i exterior del recinte de les piscines. Els vasos de les piscines s’han de renovar a partir dels vint anys de vida, un període que es va sobrepassar als Serradells, ja que la piscina es va inaugurar el 1991.

Els treballs de reforma estructural i arquitectònica de les piscines interiors vancomençar l’1 de juny del 2015 i han tingut un cost aproximat d’1,5 milions d’euros.Els treballs de millora continuaran aquest 2016 amb la façana exterior i d'aquesta manera se segueix amb la reforma del centre esportiu iniciada el 2014.

Actualment el centre esportiu compta amb 3.700 usuaris. Els horaris d’obertura, a partir de divendres 11, tornaran a ser els habituals: de dilluns a divendres, de 7h a 22h; dissabte, de 10h a 21h i diumenge de 10h a 14.30h.

tracking