La casa parial es traslladarà a la plaça del Poble

El comú aprova un pressupost de 34,85 milions per al 2016

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·lectiu havia manifestat en diverses ocasions el seu malestar al comú per la ubicació de l'espai, en considerar que les instal·lacions d'edfici de la plaça Lídia Armengol després tenien poca ventilació i llum natural. Està previst que el projecte tingui un cost de 120.000 euros.

Tot plegat s'ha donat a conèixer aquest matí durant el consell de comú en què s'ha aprovat el pressupost del 2016 de 34,85 milions i que inclou la millora de la casa pairal. Un altre dels projectes més destacats és l'embelliment de l'entrada a la parròquia per l'avinguda Enclar amb un cost de 400.000 euros amb els quals es preveu ampliar la calçada, les voreres, la creació d'un carril bici o accions d'enjardinament.

D'una altra banda, i amb la intenció de ser una parròquia sostenible, també s'instal·larà una turbina abans de la captació d'aigua de la Birena per crear energia renovable. Aquest projecte té un cost de 100.000 euros i s'espera que doni un retorn en cinc anys i permeti estalviar entre 15.000 i 20.000 euros.

Aquest ple de consell també ha servit perquè juressin el seu càrrec el nou interventor, Joan Oriols, i tres noves directores: Patrícia Bafino del departament de Joventut, Cultura i Participació Ciutadana, Carme Esteve del departament de Gestió i Desenvolupament de Persones, i Maria Àngels Velando del departament de Finances. El consell de comú ha finalitzat amb el jurament dels tres deseners del Sometent, una figura tradicional a la parròquia.

tracking