Paraula i vida

Funeral per les víctimes de la Covid-19

Ens dol tota aquesta crisi, però especialment per les famílies que han perdut algun dels seus membres

Creat:

Actualitzat:

A poc a poc anem recuperant la normalitat, gràcies a Déu, després de la crisi provocada pel confinament a causa de la pandèmia. Han estat dos mesos i mig que han paralitzat l’activitat social i laboral.

Ens dol tota aquesta crisi, però especialment per les famílies que han perdut algun dels seus membres i no han pogut acomiadar-los com haurien volgut ni hem pogut fer per ells/es una pregària com mereixen.

Per això, a l’Església volem retre’ls un homenatge col·lectiu amb una Missa Funeral que celebrarem demà dilluns, dia 22, a les 20 hores, presidida pel senyor arquebisbe.

Els objectius de la nostra celebració:

1. Oferir la Santa Missa per l’etern descans dels difunts del Covid-19 i pel consol i esperança dels familiars.

2. Pregar d’una manera especial per les persones grans i per les residències.

3. Donar gràcies a Déu pel treball i sacrifici fet per tantes persones durant els dies de la pandèmia.

4. Demanar llum, comunió i entrega davant la crisi social i econòmica provocada per la pandèmia i el consegüent confinament.

Amb aquestes finalitats convoquem els familiars de les persones difuntes que vulguin acompanyar-nos demà dilluns, a les 20 hores a l’església arxiprestal de Sant Esteve d’Andorra la Vella.

La celebració serà presidida pel senyor arquebisbe, concelebrada pels sacerdots de les parròquies i hi són convidades les autoritats del país i principalment els familiars dels difunts. No s’enviarà invitació personalitzada a cada família.

A fi de guardar les mesures de seguretat que ens dicten les autoritats sanitàries, l’aforament al temple serà limitat. Això fa que, en principi, puguem acollir DUES persones per família. Cal que portin mascareta.

Un Comitè de Recepció donarà la benvinguda a cada família i els acompanyarà al lloc que tenen reservat, els donarà les indicacions necessàries i estarà pendent de cada família al llarg de la cerimònia fins a la sortida

Durant la celebració, s’estrenaran dues obres musicals de l’organista Ignacio Rivas, cantades per la soprano Jonaina Salvador i acompanyades pel clarinetista Unai Gutiérrez.

Acabada la pregària, el senyor bisbe saludarà cadascuna de les famílies afectades.

Les famílies interessades a participar-hi, si us plau, que enviïn un e-mail al correu: funeral18@esglesiacatolica.ad

Creiem que les persones que ens han deixat es mereixen el nostre reconeixement, homenatge i pregària.

tracking