Les set claus

Acceptació del moment present

Els nostres dies troben la seva essència en un sol instant

Creat:

Actualitzat:

Al tapís de l’existència humana, hi ha un fil vital que s’entrellaça amb mestria i que, si es comprengués en tota la seva magnitud, ens pot conduir cap a una connexió profunda amb el nostre ésser interior i el món que ens envolta. Aquest fil teixit amb saviesa i consciència és l’“ara”, aquell instant que, si bé efímer, es desplega com l’epicentre del nostre existir, jau com una font inesgotable de pau interior i harmonia espiritual.

L’il·lustre pensador i conferenciant sobre temes espirituals, Eckhart Tolle, autor de l’aclamada obra El poder de l’ara, ens convida a submergir-nos en la meravella que comporta l’acceptació plena del moment present. En aquest fascinant viatge cap a la transcendència, ens ensenya que, en abraçar sense reserves el present, aquí i ara, la vida es metamorfoseja en un estat de benaurança.

Sovint, ens descobrim vagant entre els records nostàlgics del passat i els somnis del futur, deixant que el tresor del present s’esvaeixi davant dels nostres ulls. Tot i això, Eckhart Tolle, amb el mestratge d’un guia espiritual, ens revela el potencial inexplorat del moment present. Ens anima a assaborir cada instant sense jutjar-lo, sense etiquetar-lo, sense imposar-li noms, i ens permet així trobar refugi a la casa de l’“ara”, sense importar el racó del món on ens trobem.

“Sempre és ara”, afirma amb certesa l’autor. Els nostres dies, aparentment compostos per una infinitat de moments, troben la seva essència en un sol instant. No és, potser, la vida sempre aquest etern present? El veritable poder de l’ara rau en la profunda comprensió que només existeix l’instant actual, en què el passat es dissipa i el futur encara no s’entreveu. La dansa perenne de l’existència es desenvolupa en aquest llenç temporal, i la nostra connexió amb ell és el que defineix la nostra autèntica existència.

En alliberar-nos del jou de la nostàlgia i la incertesa futura, descobrim la llibertat a l’ésser, i una sensació de plenitud impregna la nostra existència.

tracking