Les set claus

L'or blanc es fa esperar

S’ha pogut iniciar la temporada tot i la manca de nevades

Creat:

Actualitzat:

A mesura que s’apropa la temporada de neu, els amants de l’esquí esperen amb impaciència l’obertura de les pistes pel pont de la Puríssima.

Un any més, les estacions d’esquí d’Andorra han obert les seves portes als esquiadors. Aquest any, però, l’or blanc en forma de neu s’està fent esperar. El que ha permès obrir les pistes ha estat les nevades de la setmana passada a les cotes altes i la capacitat de les estacions per fabricar neu de cultiu.

Les estacions d’esquí d’Andorra s’han convertit en un destí fiable any rere any gràcies a la seva inversió intensiva en tecnologia avançada per fabricar neu de cultiu, creant una base de neu sòlida per reduir la dependència de les condicions meteorològiques, fins i tot en un any amb poques nevades.

Altres destinacions no han estat tan afortunades, en alguns casos no han pogut encara obrir les estacions o han fet obertures parcials esperant que arribin nevades que permetin obrir la major part dels seus dominis.

Per la temporada que acaba de començar, les estacions d’esquí andorranes han fet amb la inversió global de 34,5 milions d’euros que inclouen, entre d’altres, 110 canons de neu addicionals, 5 km nous de pistes a la zona encampadana del sector de Canillo, un nou telecadira al port negre del sector d’Arinsal, un nou edifici a costa rodona al Pas de la Casa, així com la millora en els serveis de restauració i après-esquí.

Esperant l’arribada de l’or blanc, la neu de cultiu ha permès inaugurar la temporada per la Puríssima un any més.

Els que visiten Andorra a l’hivern saben que hi poden trobar una experiència molt mes enllà de l’esquí, que inclou els hotels, els restaurants, els comerços, les activitats com l’Andorra Shopping Festival, els museus, Caldea-Inúu, Naturland, i moltes altres activitats que completen l’oferta i que han permès que un any més el pont de la Puríssima a Andorra torni a presentar un oferta difícil d’igualar.

tracking