Les set claus

Sumar per avançar!

Una societat justa, diversa i equitativa

Creat:

Actualitzat:

A tot el món la població envelleix amb més rapidesa que en el passat i aquesta transició demogràfica afectarà gairebé tots els aspectes de la societat. Al món ja hi ha més de mil milions de persones que tenen 60 anys o més, la majoria viuen en països amb uns ingressos mitjans i baixos, moltes d’aquestes persones no tenen ni els recursos bàsics i necessaris per poder dur una vida plena i digna, i moltes altres, a més, s’enfronten a nombrosos obstacles que els impedeixen participar plenament en la societat.

Tots hauríem de fer memòria i recordar que antigament les persones grans eren respectades a totes les esferes socials, ja que van marcar els camins a seguir de moltes famílies i ara el que no podem és fer com si no formessin part de la societat, perquè una societat justa i integradora és aquella on tothom té cabuda, una societat totalment justa.

Des que vaig començar a fer política moltes persones em demanen el perquè d’aquesta decisió, i simplement és poder fer un pas més per poder contribuir a la millora del meu país d’acollida i que tant m’estimo. A més, la política canvia perquè canvia la societat i s’hi ha d’incorporar diversitat i pluralitat, i ara més que mai necessito contribuir en aquest vessant engrescador, com és la política, des d’un vessant més personal per aportar idees i canalitzar projectes per fer de la societat, aquesta, la nostra, una societat més oberta, inclusiva i integradora, cohesionada, diversa i plural, ajudar a construir una societat en comú i sense excloure ningú.

Tots hem de remar junts i intentar aportar idees, i si partim des de la base de la unitat i la no-exclusió, sigui quina sigui, podem construir sobre una plataforma que impregnarà tots els porus de la societat, i si en el meu cas ha de ser a través de la política, aquí em teniu, a la vostra disposició, per escoltar-vos i copsar tots els vostres neguits i aquells dubtes que tingueu per sumar.

tracking