Creat:

Actualitzat:

Fa vora 20 anys que Inditex va obrir a Palafolls la primera botiga for&from una xarxa d’outlets de les diferents franquícies i que dona feina a persones amb discapacitats diverses. Avui dia són uns 15 els establiments que funcionen gestionats íntegrament per organitzacions especialitzades, i Zara Home ha estat la darrera a unir-se a la llista.

La marca d’interiorisme i llar d’Inditex es troba ubicada al centre comercial de Sant Sebastian de los Reyes The Style Outlet de Madrid, un espai on treballa un equip d’unes 14 persones amb diferents discapacitats i que, a part d’oferir articles de campanyes anteriors a preus reduïts, fa una labor d’integració social, laboral i de capacitació envers aquestes persones.

El nou establiment és gestionat per la Fundació Prodis, una organització sense ànim de lucre i que té per objectiu proporcionar els suports necessaris a les persones amb discapacitat per millorar la seva autonomia personal, així com la seva qualitat de vida.

Amb aquest projecte el que es busca és la creació d’un entorn favorable on es faciliti la seva integració laboral i social, a la vegada que la mateixa botiga es converteixi en un important punt de conscienciació, visualitzant les capacitats de les persones amb discapacitats diverses.

Des de l’inici del projecte, a part de donar una oportunitat laboral a un número aproximat de 723 persones, les botigues for&from han generat més de 7,5 milions d’euros de beneficis que han estat destinats íntegrament a diferents programes de les mateixes entitats socials que ho gestionen, així ho va manifestar l’empresa a través d’un comunicat de premsa en què també va destacar la importància de conscienciar la societat, enderrocant barreres i estereotips, una via imprescindible per demostrar que tots podem sumar i se’ls ha de donar l’oportunitat en una societat on les persones amb diferents discapacitats encara tenen moltes dificultats per integrar-se.

tracking