Creat:

Actualitzat:

Em permeto efectuar una crida a totes aquelles i aquells que poden exercir el dret a vot en aquest país i tenen la intenció de quedar-se a casa i no anar a votar. De res no serveixen les queixes constants sobre la pèrdua de poder adquisitiu provocat per anys de congelacions salarials. Tampoc serveixen de res les queixes per no poder accedir a una vivenda tant de lloguer com de compra a uns preus assequibles, motiu pel qual els nostres compatriotes s’han de resignar a viure de lloguer sense cap opció d’adquirir una vivenda de propietat, degut a unes polítiques enfocades cap a una especulació immobiliària avalades per una pressió fiscal que afavoreix els interessos econòmics dels forasters, i que s’anteposen a un benestar de la major part de la població, que no són altres que de la classe treballadora, així com dels jubilats del país.

Els que vinguin a aprofitar-se de la política econòmica del país haurien de contribuir al benestar de la seva població i no al revés, com passa actualment. Les empreses han de ser capaces d’aportar un valor afegit, una empresa ha de ser capaç d’aportar llocs de treball a la societat andorrana i no tan sols contribuir a l’enriquiment immobiliari de quatre famílies, en perjudici de les persones que no tindran cap opció d’optar per adquirir una vivenda de lloguer o de compra a preus assequibles, així com de poder optar a un desenvolupament laboral o social en òptimes condicions.

Hem d’apostar per uns serveis públics i una sanitat de primer ordre com ens mereixem. I que els nostres joves no hagin de marxar fora d’Andorra per poder desenvolupar-se en l’àmbit professional. No ens volem jubilar amb la caixa de pi als 67 anys en un país on venem els pisos a 1.200.000 euros. És per això que cal que diumenge aneu a votar i que voteu pel canvi. La política o la feu o us la faran.

tracking