Les set claus

Som Acció

Els veritables líders són es que tenen il·lusió pel futur

Creat:

Actualitzat:

Sempre il·lusiona començar un nou projecte, però és que en el present cas és particularment màgic estar en la creació d’un partit des de l’inici. Marcant els principis, els valors i les línies d’actuació. És un moviment conjunt que té l’aportació màgica de totes les persones que es reuneixen amb un interès comú. Perquè tots nosaltres treballem pel benestar de la societat andorrana. El poder de la il·lusió és incommensurable, és magnífic. Les persones que mantenen les seves ganes pel futur, amb nous projectes engrescadors, són sempre joves i tenen un magnetisme especial que fa que les vulguis tenir a prop constantment.

Aquesta va ser la sensació que vaig tenir el dia de la presentació d’Acció, un desig de formar part, de col·laborar, de treballar i de discutir per les modificacions o millores que sens dubte caldrà introduir. Crec sincerament que els autèntics líders, els líders als quals la gent vol escoltar, els líders que segueix la gent, són líders amb il·lusió pel futur. La brillantor als ulls no es pot fingir, i així ho va transmetre la líder del projecte, Judith Pallarés, actual ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat.

Per tenir il·lusió en el futur és del tot imprescindible saber cap a on et dirigeixes o cap a on vols anar. Quan ho tens clar tot comença a prendre sentit, i aquesta és una cosa que constates tu, però també els que t’envolten. L’optimisme i la il·lusió pel futur només poden sorgir de dins teu, ningú t’ho pot imposar.

Il·lusionar-te amb un nou projecte professional i vital de vegades pot espantar –per la ja tan coneguda teoria de la sortida del cercle de confiança o seguretat–, però quan decideixes fer-ho i comences a moure’t cap a l’objectiu, et sents realitzat i t’adones que el que realment era perillós era quedar-te immòbil.

Només per tot això, felicitar tots els companys membres de l’executiva d’Acció, un moviment del tot inclusiu que pretén comptar amb idees, suggeriments i crítiques de tota la ciutadania.

tracking