Creat:

Actualitzat:

En un racó de l’oceà Índic, al nord de Moçambic, es troba l’arxipèlag de les Quirimbas. Allí, a l’illa d’Ibo, la Fundació IBO està impulsant el desenvolupament econòmic i social d’una població de cinc mil persones amb una esperança de vida de no més de 40 anys.

El panorama és complicat: sida, absència d’infraestructura sanitària, alta mortalitat infantil, analfabetisme, desocupació i una de les rendes per càpita més baixes del món. Quasi la meitat de la població té menys de 14 anys.

El desenvolupament socioeconòmic i l’enfortiment del teixit productiu és el pilar fonamental que guia tota l’acció de la Fundació IBO, sempre des d’una perspectiva de sostenibilitat dels recursos. I aquest objectiu a llarg termini, que és respectuós amb la realitat social, cultural i mediambiental de la regió, condiciona tota la seva estratègia.

Amb satisfacció he d’explicar que Andorra ens ajuda a poder fer realitat el somni de tot l’equip que formem part de la fundació. Ens sentim orgullosos de viure en un país sensible a aquestes causes. El Govern d’Andorra ens acull des de fa ja anys i contribueix econòmicament a la causa. Mil i mil gràcies!

I hem cregut que calia reconèixer i agrair sincerament aquesta ajuda. En aquesta línia, hem organitzat des de l’any passat els cicles solidaris de Música i Romànic, una sèrie de concerts de música clàssica de petit format, en l’entorn màgic i incomparable de les capelles romàniques d’Andorra. Una experiència captivadora i encisadora que desperta les millors emocions.

Des d’aquesta columna volem agrair la col·laboració desinteressada en aquests actes del departament de Promoció Cultural del Govern d’Andorra, dels comuns, de l’Arxiprestat d’Andorra, d’Snoop, de MoraBanc, del Diari d’Andorra, de la Impremta Solber, d’El Rebost del Padrí i de Flors del Paradís. La vostra ajuda val molt més del que us podeu imaginar. Moltes gràcies a tots.

tracking