Les set claus

Tamis a set bandes

Un projecte que estimula les sinergies i ha fet anar de la mà les set parròquies

Creat:

Actualitzat:

El cap de setmana passat, Escaldes-Engordany va acollir la primera mostra del Tamis (Turisme Actiu, Muntanya i Salut). Una gran exposició i promoció de l’ampli ventall d’activitats i propostes del país en aquests àmbits. A peu de carrer, en un ambient distès i dinàmic, on a més a més el sol ens va acompanyar.

D’una banda, pel que fa a l’esport i la salut, es van oferir 11 classes dirigides de diferents disciplines i centres esportius, en les quals van participar unes 180 persones. Alhora, l’espai de restauració, també molt concorregut, convidava al descobriment i degustació de les darreres tendències culinàries (productes naturals, ecològics, etcètera) amb la participació de cinc establiments escaldencs.

D’altra banda, a l’espai expositors trobàvem diverses activitats, sortejos i productes relacionats amb l’esport i la natura. Per últim, l’espai institucional, compost pels set comuns i la vall del Madriu, mostrava l’oferta nacional d’activitats per a l’estiu dinamitzada per diferents sortejos i per una activitat de Política Lingüística sobre la toponímia d’Andorra.

Un catàleg viu. Una bona iniciativa per apropar el conjunt de l’oferta andorrana al públic d’una manera engrescadora. Cal felicitar les iniciatives que aconsegueixen implicar els set comuns en un objectiu conjunt. És per a mi, el veritable èxit del Tamis. Un projecte que estimula les sinergies i ha fet anar de la mà les set parròquies, amb el suport d’Andorra Turisme i a la qual s’han sumat nombroses empreses privades.

És la primera edició d’una mostra adreçada a tots els públics i enfocada a una demanda creixent de les activitats i tendències de vida saludable. Una manera de respondre a les nostres necessitats i de sumar, que ens ha fet gaudir d’un esplèndid cap de setmana interdisciplinari, intergeneracional i interparroquial, ple d’alternatives per a tots els gustos.

tracking