Creat:

Actualitzat:

Qualsevol persona que hagi tingut l’oportunitat de passejar aquest cap de setmana per l’avinguda Meritxell i pel barri de Riberaygua i Travesseres, haurà pogut constatar que la primavera ja ha arribat amb força a Andorra la Vella, malgrat la pluja, que és tan necessària (i també ben típica d’aquesta estació de l’any, tot sigui dit). Els carrers s’han embellit amb flors i tot ha estat disposat per oferir a la ciutadania i als nostres visitants la millor cara de la nostra parròquia.

En efecte, aquesta tercera edició de la Festa de la Primavera, que va donar el tret de sortida divendres i que es mantindrà fins avui a la tarda, és una més de les apostes del Comú d’Andorra la Vella per dinamitzar i impulsar les diferents zones comercials de la parròquia i, alhora, oferir a la ciutadania un ampli ventall d’activitats enfocades a totes les edats, sempre des d’una perspectiva positiva i focalitzada en la comunitat i en el gaudi de la ciutadania. S’ha cercat una temàtica, la cultura hippie dels anys 60 i 70, ben coneguda arreu pels colors vívids i els peculiars trets culturals i artístics, que fa una bona connexió amb l’estació primaveral. La bona música no ha faltat, per descomptat i, malgrat que la meteorologia no ha estat la millor, el balanç és positiu, en especial quan es donen oportunitats en cap de setmana a les famílies amb plans que són alternatius als habituals.

Andorra la Vella no atura avui, però, les seves activitats culturals i festives, ja que fins a l’estiu es prolongaran arreu de la parròquia més esdeveniments, com la Festa de la Diversitat cultural, que s’inicia el cap de setmana vinent. Una nova mostra de les característiques del nostre país i de la nostra parròquia -la més poblada d’Andorra-, que des de la ferma voluntat expressada per les institucions de protegir i promoure la cultura pròpia, es manté oberta a les altres cultures en un clima de respecte, convivència, voluntat de compartir i aprenentatge constant.

Les apostes del Comú d’Andorra la Vella per dinamitzar la parròquia són generalment molt ben rebudes per la ciutadania i els visitants, alhora que són molt necessàries per garantir un model de ciutat festiva, alegre i, sobretot, propera.

tracking