DE LA MEVA AGENDA

Pregó pasqual jove d'AINA

Soc optimista que és el millor canal de comunicació

Creat:

Actualitzat:

Tots junts vencerem! Tots junts vencerem! Tots junts vencerem avui!

I abans de ser un esclau / enterreu-me sota el fang / i deixeu-me viure en pau i en llibertat.

Victòria Pasqual! Perquè m’estimo a mi mateix per estimar els altres. Soc optimista que és el millor canal de la comunicació.

Tots junts vencerem!

Victòria Pasqual! Perquè camino pas a pas, que fa més feliç que restar assegut al sofà de la mandra amb el mòbil a la mà. Soc agraït de tot el que he rebut, que em fa més feliç que allò que em fa falta.

Tots junts vencerem!

Victòria Pasqual! Perquè faig la llista de tot el que he rebut que desperta en mi el desig de rebre més per poder gaudir les meves virtuts amb tota la comunitat.

Tots junts vencerem!

Victòria Pasqual! Perquè jo soc com soc i les persones són com són i ens acollim i ens estimem. La diversitat és un pou de Jacob on pouem l’aigua que sacia per sempre la set.

Tots junts vencerem!

Victòria Pasqual! Prou de voler ser un altre perquè la vida és un repte per afrontar, una “mona de Pasqua” per merèixer i un camí ple d’aventures i de coneixences per descobrir la Llum interior.

Tots junts vencerem!

Victòria Pasqual! M’emmirallo en les coses dels altres i en parlo en veu ben alta perquè em dona el coratge de caminar amb el Ressuscitat com els deixebles d’Emaús amb optimisme: la bondat, la bellesa, la veritat, la Vida.

Tots junts vencerem!

Victòria Pasqual! Pere era Pere, Tomàs era Tomàs, un servidor soc jo i tu ets tu. No fem comparacions que són odioses i ens tornen orgullosos. La Vida és una festa per a tots per igual.

Tots junts vencerem!

Victòria Pasqual! Ser vencedor en la meva vida de cada dia és més important que ser vencedor en el nostre món social, polític i religiós. La vida dona pesades creus i calvaris en què et crucifiquen i ens fan plorar com a Magdalenes. Obrim-nos a la Pasqua que ens regala mil al·leluies i milers de somriures.

Tots junts vencerem!

Victòria Pasqual! No tingueu por! Soc jo, la Veritat, diu el Ressuscitat. Tinguem el coratge de creure veient amb els ulls del cor. Valora la fe dels altres i t’enriquiré espiritualment.

Tots junts vencerem!

Victòria Pasqual! Soc un sepulcre. En sortiré per l’escletxa del diàleg. Rebo assots que deixen ferides de rancor i corona d’espines d’insults. Gràcies a la Pasqua practico matí, migdia i vespre el somriure interior.

Tots junts vencerem!

Victòria Pasqual La pau sigui amb vosaltres, diu el Ressuscitat. Aneu de casa en casa i digueu “La pau sigui en aquesta casa!”, confia el Ressuscitat als deixebles. Al·leluia, que sigui jo el primer a donar la mà ben oberta i estesa com fa la primera Testimoni de la Pasqua, la meva Confident de Meritxell.

Tots junts vencerem!

Victòria Pasqual! Maria, la Mare de Jesús, la Dolorosa, la Dona forta plora a llàgrima viva al peu de la Creu. Jesús la consola: “Ens veiem d’aquí a tres dies, el matí de Pasqua”, li diu Jesús des de la creu. Posem unes gotes d’humor a la vida i no ens enrabiarem tantes vegades.

Tots junts vencerem!

Victòria Pasqual! Pare, perdoneu-los, diu Jesús des de la creu. Dimas, avui seràs amb Mi al paradís, diu Jesús al lladre crucificat. El perdó de la porta de la Pasqua, de la vida nova per caminar com els deixebles d’Emaús amb Aquell que és el Camí, la Veritat i la Vida.

SI ESTIMEM DE VERITAT... SEREM PERSONES RESSUSCITADES AMB JESÚS

Al final de l’àpat de Pasqua, mona inclosa, agraïm sempre a aquells i a aquelles que han cuinat per a nosaltres. Gràcies a tots els qui ajudeu l’obra social, lúdica i educativa AINA de la Mare de Déu de Meritxell.

Joiosa Pasqua a totes i a tots! En comunió sempre.

tracking