Creat:

Actualitzat:

Amb els Reis acabem els dies de festes, vacances, dinars en família, brugit als carreres, dolços en abundància, sobretaules inacabables i retrobamnets enmig d’un petit oasi hivernal. Amb un clima més calorós del que és habitual per aquestes dates, poca neu i temperatures força elevades, arribaven Ses Majestats els Reis, enmig de la multitud que els esperava impacient.

En les seves impressionants carroces, repartint somriures davant els ulls plens d’il·lusió dels més petits. La simbologia de les Festes ens recorda la importància de la il·lusió, la creença i la màgia. Els nervis previs, l’orella atenta per si sentim els camells arribar, els pares fidels col·laboradors dels Reis i el color de paquets plens de bones sorpreses. És important mantenir aquests espais i moments, posant per davant els qui són de veritat importants.

Comença un nou any i amb ell nous projectes i un llistat de bones intencions, com deixar de fumar o anar al gimnàs, que amb sort complirem a mitges, quan entrem de ple en la monotonia.

Toca posar-se de nou a la roda entre compromisos, rutines, dietes i treball. Forcem a no deixar l’idealisme, el que ens fa seguir els nostres criteris i perseguir il·lusions, a ser solidaris amb els que tenen menys i potenciar sempre el pensament critic que ens permet diferenciar-nos i seguir avançant.

Toca seguir perseguint els nostes somnis.

tracking