Creat:

Actualitzat:

En aquests moments toca fer un estop, parar una mica de tot el brogit de l’any, de feina, obligacions, trucades i dedicar espai i temps als nostres i de pas fer la llista dels propòsits de bons desitjos. Agrair el que tenim, enyorar qui no, donar amor als nostres i fer companyia a la família i amics. Assaborir petits plaers sense presses, com el cafè calent davant la xemeneia, allunyar-nos de les cues, el trànsit i l’estrès i el caos. Brindar al tomb d’una taula ben bonica. Fer recapitulació de l’any per veure què hem après, què hem fet bé i en què millorar.

Un any marcat per una nova guerra, per crisis internacionals i econòmiques i una inflació desbordada que afecta milers de famílies i ens deixa nous aprenentatges i lliçons. Veure en què podem ser millors i qui ens pot necessitar. Agrair de nou, perquè segur que tenim moltes coses per les quals donar gràcies. Fer fora tot allò que no ens suma, les restes no cal atresorar-les i donar als altres abans de demanar-los més. Ser generós i empàtic és la fórmula màgica de viure feliç amb tu mateix. Sense rancors ni venjances, perquè tot és cíclic i no aporta res de nou. Amb esperit constructiu definir noves estratègies i fixar-nos en les il·lusions i projectes atractius que seran el motor del nou any.

En definitiva abandonar les tenebres que ens pertorben i empetiteixen massa sovint i deixar-nos tocar amb la vareta màgica que treu a l’exterior la llum que tots tenim per assolir els desitjos.

tracking