El PS vota en contra dels pisos de lloguer social del Cedre

El grup de la minoria no està d'acord amb el model de concessió del projecte del comú

Els consellers de la majoria votant avui a favor d'una proposta del comú d'Andorra la VellaComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup del PS + Independents al comú d'Andorra la Vella ha votat avui en sessió de consell en contra del projecte de construcció, gestió i explotació dels pisos a preu regulat del Cedre. Tot i que la intenció inicial del grup de la minoria era abstenir-s'hi, ha decidit canviat el sentit del vot arran d'una discussió amb el cònsol major, David Astrié, sobre els detalls del plec de bases del concurs.

El principal argument dels socialdemòcrates en contra del projecte és que s'ha plantejat com una concessió. El PS està d'acord a construir pisos a preu regulat i ho considera una necessitat, però assenyala que la inversió l'hauria d'assumir el comú sense recórrer a una empresa privada. La corporació, ha recordatla consellera Dolors Carmona, disposa d'una bona situació financera.
Per la seva part, el cònsol major, David Astrié, ha revelatalguns detalls més del projecte, que va avançar en una entrevista a Diari TV, com ara que els qui optin a viure al bloc hauran d'acreditar 15 anys de residència a la parròquia d'Andorra la Vella, consecutius o no i a comptar des dels 18 anys d'edat.
tracking