x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

Concurs

Actualitzada 21/05/2023 a les 06:15
Es convoca el concurs que ha d’establir el màxim de gent que pot viure a Encamp, la Massana, Andorra la Vella i Sant Julià” (PA -17/05/23). De cop al bot, un titular d’aquesta envergadura podria fer albirar esperança cap a un futur, si més no, mínimament curós amb el nostre entorn. He usat el condicional perquè sense comptar amb Canillo, Ordino i Escaldes-Engordany, les dades de la xifra de càrrega resultants seran del tot esbiaixades. Mentre continuem visualitzant el país com un pastís de set porcions, els números no quadraran per enlloc. I menys si, com fins ara, no miren més enllà del tall que marca els seus límits, ja sigui perquè disposen d’eines de finançament o per manca de visió general, o per les dues coses alhora, que també. Optimista de mena com soc (mode ironia on), en el supòsit que l’esmentat concurs encabís totes les parròquies d’Andorra i per molt que els resultats s’assolissin en un període de temps raonable; aniríem tard. Quan les dades es donin oficialment per bones, seran obsoletes –s’accepten apostes–. Perquè, malgrat la moratòria de la construcció, etc., hem fet les coses al revés. En un país on la política funcionés amb sentit comú i perspectiva de futur, aquest concurs i tantes altres mesures d’estat, en qualsevol àmbit competencial públic, s’haurien pres en el degut moment. La nostra realitat es regeix pel curtterminisme: pa per avui, gana per demà. El pols entre medi ambient, sostenibilitat, recursos naturals i vida, feina i serveis públics de qualitat, ja fa molt de temps que el van guanyar les grues i el totxo. La ruleta no s’equivoca, “Rien ne va plus”.
  • #3 Interessant
    (21/05/23 21:38)

    Ramon molt bon article, em quedo amb la teva frase final …! Només dir que el Màrketing funciona a les mil maravelles en la política d'aquest País, sincerament ha estat molt revelador en aquestes eleccions!! 

    Respondre
  • #2 Marta
    (21/05/23 09:23)

    En un món temorós de la IA que emmagatzema tota la informació en un núvol nosaltres encara venerem un vell armari de fusta que s'obre amb set claus.

    Respondre
  • #1 Hipocresia política
    (21/05/23 08:24)

    Té tota la raó.
    Però aquesta situació s'ha anat gestant durant anys, i en aquell temps hi havia els mateixos polítics que ara volen arreglar-la.
    Colla d'ineptes venuts a les quatre famílies riques del país.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts