TRANSPORT

CityXerpa llança un nou servei de cotxes amb xofer privat

L'usuari pot reservar viatges tant nacionals com internacionals per desplaçar-se dins i fora d’Andorra

CityXerpa ha engegat una campanya de comunicació transmèdiaCityXerpa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CityXerpa ja ha posat en marxa una nova via de negociCityXerpa Move, basada en un servei de VTC (vehicles de turisme amb conductor), que ofereix viatges amb xòfers privats, segons va avançar el Diari. El VTC és ben conegut, ja que es tracta d’una proposta que funciona des de fa temps en grans ciutats, amb firmes tan conegudes con Uber o Cabify. Així, l'empresa andorrana informa que el nou servei s'integra a l'aplicació de l'empresa i dona als usuaris l'opcióde moure’s dins i fora d’Andorra les 24hores del dia els 365 dies de l’any. En aquest sentit, l'usuari pot reservarviatges tant nacionals com internacionals per desplaçar-se dins i fora d’Andorra, amb destinació o origen al Principat.

Així mateix, s'han desplegatdiverses funcionalitats com permetre a l'usuari configurarles preferències dels seus viatges en qüestions com la temperatura del vehicle o l’emissora de ràdio. A més a més, pot escollirque el conductor li obri la porta i també pot demanar que el vehicle s’esperi fins que la persona hagi entrat a casa o a la seva destinació.

Per altra banda, la companyia treballa per posar a disposició dels usuaris vehicles adaptats i accessibles per a cadires de rodes, cotxets o mascotes, entre altres facilitats, segons informa en un comunicat.Coincidint amb el llançament d’aquest nou servei, CityXerpa ha engegat una campanya de comunicació transmèdia.

tracking