x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
EQUIPAMENTS

Territori destina 180.000 euros per prevenir la legionel·la a les xarxes d'aigua de les escoles

S'ha aprovat la licitació dels treballs per un total de 8 projectes de millora de les carreteres del país
El ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy.

El ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy

El ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy

SFGA/JAViladot
Actualitzada 16/06/2021 a les 19:57
El Govern ha aprovat aquest dimecres l'adjudicació dels treballs de millores a les xarxes d'aigua dels centres escolars per a la prevenció de la legionel·la. Segons ha explicat el ministre de Finances Eric Jover durant la roda de premsa posterior al consell de ministres d'avui, els treballs han recaigut a l'empresa Agefred Serveis per un import total de 179.997,60 euros. El termini d'execució de les obres és de 8 setmanes.

Es preveu que el treball, en la seva fase 1, actuï a l'escola andorrana de La Massana, escola francesa de La Massana, escola Germans de Riba d'Ordino, escola francesa de La Peletera d'Escaldes-Engordany, escola Sagrada Família d'Escaldes -Engordany i escola andorrana de Fiter i Rossell d'Escaldes -Engordany.

Territori licita vuit obres de millora a les carreteres
El Consell de Ministres també ha aprovat la licitació dels treballs per un total de 8 projectes de millora de les carreteres del país. Concretament són a la CS-230 de Meritxell, CS-370 de Sorteny, CS-610 d'Aixàs, actuacions de millora de la voravia exterior de la CG-2 al revolt de Ràdio Andorra, l'escomesa d'aigua potable fins l'edifici del CRAMEA, la creació d'un accés a l'alçada del PK 7+840 de la CG-3 amb el Prat de la Farga, un nou enllaç a la CG-2, a l'alçada del PK 4+680: ES-28 del PSNIV i la protecció d'un vessant del riu d'Arinsal, a la zona del parc del Colat.


Tot i que el plec de bases recull els diversos projectes que es liciten, l’objectiu és adjudicar separadament la redacció de cadascun d'ells a diferents professionals liberals, empreses d’enginyeria i agrupacions d’empreses i professionals en funció de les seves capacitats, experiència i cost econòmic. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts