EQUIPAMENTS

Territori destina 180.000 euros per prevenir la legionel·la a les xarxes d'aigua de les escoles

S'ha aprovat la licitació dels treballs per un total de 8 projectes de millora de les carreteres del país

El ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor FilloySFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha aprovat aquest dimecres l'adjudicació dels treballs de millores a les xarxes d'aigua dels centres escolars per a la prevenció de la legionel·la. Segons ha explicat el ministre de Finances Eric Jover durant la roda de premsa posterior al consell de ministres d'avui, els treballs han recaigut a l'empresaAgefredServeis per un import total de 179.997,60 euros. El termini d'execució de les obres és de8setmanes.

Es preveu que el treball, en la seva fase 1,actuïa l'escola andorrana de La Massana, escola francesa de La Massana, escola Germans deRiba d'Ordino, escola francesa de LaPeleterad'Escaldes-Engordany, escola Sagrada Família d'Escaldes -Engordany i escola andorrana de Fiter i Rossell d'Escaldes -Engordany.

Territori licita vuit obres de millora a les carreteres

El Consell de Ministres també ha aprovatla licitació dels treballs per un total de 8 projectes de millora de les carreteres del país. Concretament són a la CS-230 de Meritxell,CS-370 de Sorteny,CS-610 d'Aixàs, actuacions de millora de la voravia exterior de la CG-2 al revolt de Ràdio Andorra, l'escomesa d'aigua potable fins l'edifici del CRAMEA, la creació d'un accés a l'alçada del PK 7+840 de la CG-3 amb el Prat de la Farga, un nou enllaç a la CG-2, a l'alçada del PK 4+680: ES-28 del PSNIV i la protecció d'un vessant del riu d'Arinsal, a la zona del parc del Colat.

Tot i que el plec de bases recull els diversos projectes que es liciten, l’objectiu és adjudicar separadament la redacció de cadascun d'ellsa diferents professionals liberals, empreses d’enginyeria i agrupacions d’empreses i professionals en funció de les seves capacitats, experiència i cost econòmic.

tracking