x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell General

Toni Martí convoca les eleccions del 7 d'abril

El cap de Govern ha fet oficial la dissolució del Consell General i ha anunciat que el termini per presentar les candidatures romandrà obert fins dimarts 26 de febrer a les 12 del migdia
El cap de Govern, Toni Martí, es va adreçar ahir als consellers generals

El cap de Govern, Toni Martí, es va adreçar ahir als consellers generals

El cap de Govern, Toni Martí, amb els consellers generals

Fernando Galindo
Actualitzada 18/02/2019 a les 17:37
El cap de Govern, Toni Martí, ha convocat les properes eleccions generals per al diumenge 7 d'abril i ha anunciat oficialment la dissolució del Consell General. Aquesta mitjanit es publicarà al BOPA el decret firmat pels coprínceps i per ell mateix que entrarà en vigor demà. La documentació per a la presentació de les candidatures es podrà recollir a partir de les 12 hores als comuns i al Govern, termini que romandrà obert fins al dimarts 26 a les 12 hores.
La campanya electoral començarà diumenge 24 de març al migdia i s'allargarà fins el divendres 5 d'abril a mitjanit. Així, dissabte 6 d'abril serà jornada de reflexió i els electors podran votar el diumenge 7, des de les 9 del matí fins a les 7 de la tarda. Pel que fa a l'opció del vot judicial, els interessats podran exercir el dret des de les 9 del matí del dilluns 25 de març fins dissabte 6 d'abril. Els horaris per emetre el vot seràn des de les 9 del matí fins a les 19 hores, de dilluns a divendres, i des de la mateixa hora d'inici fins les 13 hores en cas de voler fer-ho en dissabtes. Així, els andorrans residents a l'estranger poden sol·licitar el vot per correu fins el dimarts 26 de febrer a les 12 del migdia i podran enviar-ho fins el 2 d'abril.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts