Toni Martí convoca les eleccions del 7 d'abril

El cap de Govern ha fet oficial la dissolució del Consell General i ha anunciat que el termini per presentar les candidatures romandrà obert fins dimarts 26 de febrer a les 12 del migdia

El cap de Govern, Toni Martí, es va adreçar ahir als consellers generalsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cap de Govern, Toni Martí, ha convocat les properes eleccions generals per al diumenge 7 d'abril i ha anunciat oficialment la dissolució del Consell General. Aquesta mitjanit es publicarà al BOPA el decret firmat pels coprínceps i per ell mateix que entrarà en vigor demà.La documentació per a la presentació de les candidatures es podrà recollir a partir de les 12 hores als comuns i al Govern, termini que romandrà obert fins al dimarts 26 a les 12 hores.

La campanya electoral començarà diumenge 24 de març al migdia i s'allargarà fins el divendres 5 d'abril a mitjanit. Així, dissabte 6 d'abril serà jornada de reflexió i els electors podran votar el diumenge 7, des de les 9 del matí fins a les 7 de la tarda. Pel que fa a l'opció del vot judicial, els interessats podran exercir el dret des de les 9 del matí del dilluns 25 de març fins dissabte 6 d'abril. Els horaris per emetre el vot seràn des de les 9 del matí fins a les 19 hores, de dilluns a divendres, i des de la mateixa hora d'inici fins les 13 hores en cas de voler fer-ho en dissabtes. Així, els andorrans residents a l'estranger poden sol·licitar el vot per correu fins el dimarts 26 de febrer a les 12 del migdia i podran enviar-ho fins el 2 d'abril.

tracking