x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
El nou FC Andorra

Piqué vol un estadi nou propi del club

El grup Kosmos ja ha estat avaluant terrenys per edificar un camp de futbol i també una petita ciutat esportiva
Actualitzada 14/01/2019 a les 12:29
El projecte del grup Kosmos, liderat per Gerard Piqué, per al Futbol Club Andorra passa per la creació d’un estadi propi que inclogui també al costat una petita ciutat esportiva. La instal·lació es considera necessària per posar les bases amb la intenció de portar l’equip a competir en categories professionals. Representants de Kosmos han començat a mirar quins són els terrenys disponibles per acollir una infraestructura que requereix molt d’espai per acollir el camp i les instal·lacions adjacents.
Fonts properes al cas van indicar que el plantejament passa tant per comprar els terrenys com un possible lloguer a cinquanta o cent anys. La iniciativa és de moment tan sols un objectiu que no té perquè materialitzar-se en breu, però sí que està en ment ja que hauria d’estar acabat abans que l’equip arribi a competir professionalment i els anys que falten dependran del que es tardi a ascendir diferents categories. No hi ha una xifra tancada per a la inversió necessària donat que ni tan sols s’ha determinat quin és el terreny i ni s’ha dissenyat el projecte, però uns càlculs aproximatius la podrien col·locar al voltant dels 200 milions d’euros. La voluntat és que el terreny estigui al més cèntric possible per a l’assistència dels aficionats als partits.


ASSUMIR TOTA LA INVERSIÓ

La idea de Kosmos és assumir íntegrament la inversió ja que creuen que les instal·lacions han de ser patrimoni del club i han de permetre poder-ne disposar de la manera que creguin convenient. Les necessitats de l’equip a mesura que s’aconsegueixin ascensos seran més importants i requeriran exclusivitat en les instal·lacions per poder planificar els entrenaments, concentracions, sessions de tàctica o vídeo, gimnàs i, en general, totes les activitats d’un conjunt professional de fubol. En aquest sentit la possibilitat de compartit l’Estadi Nacional pot ser una opció però Kosmos té clar que és una instal·lació pública amb diferents usuaris i no vol polèmiques.
Etiquetes
Veure’n més
13
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts