x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

L'autòpsia descarta la mort natural o violenta de l'auxiliar d'infermeria

S’indica que el decés s’hauria produït per una intoxicació.
Un moment del festival The End of the World a Mollerussa.

Descartada la mort natural o violenta de la jove andorrana

Un moment del festival The End of the World a Mollerussa.

SEGRE
Actualitzada 09/08/2018 a les 13:28
L’autòpsia practicada a la jove auxiliar d’infermeria andorrana Sara el-Almi a Lleida descarta que la defunció fos per causes naturals o violentes. La causa més probable de la mort seria una intoxicació, segons van explicar fonts properes al cas. Els resultats corresponen a les dades inicials que es poden extreure de l’autòpsia, però no són les definitives. El procés d’anàlisi ha de continuar amb l’enviament a Barcelona perquè es facin les proves exhaustives que determinin amb exactitud la causa de la mort. Les mateixes fonts van informar que en aquest tipus de proves els resultats poden tardar gairebé un mes.
L’autòpsia havia de descartar fonamentalment que fos una defunció per causes naturals o per un cop de calor. Les temperatures a Mollerussa van arribar a superar els 40 graus durant el dia i durant el festival no van baixar de 25. La calor amb l’afegit de l’aglomeració de gent en moviment podien haver estat claus per provocar la intoxicació. La possibilitat d’una mort violenta ara ha quedat descartada totalment, encara que els mossos ja van tenir clar des del primer moment que no hi havia cap indici que apuntés en aquesta direcció.

Sara el-Almi, de 28 anys, va rebre ahir un multitudinari comiat en la sala de vetlla del comú d’Andorra la Vella. Una gran quantitat de gent, especialment jove, durant bona part del dia va apropar-se a donar l’últim adeu a la infermera. Diverses fonts van afirmar ahir que Sara el-Almi era una persona molt apreciada tant en l’àmbit professional com personal, i que la seva pèrdua ha estat un cop molt dur per a molta gent. Especialment impactats, a banda dels familiars i amics, estan els treballadors de l’hospital on era especialment estimada.
La jove va morir diumenge a primera hora del matí al CAP de Mollerussa després que fos traslladada inconscient des del festival de música electrònica The End of the World . El succés es va produir pels volts de les set del matí de diumenge, quan la dona va ser trobada inconscient a prop dels lavabos. Els serveis mèdics van intentar reanimar-la i la van traslladar al CAP, on tot i els esforços no van poder fer res per salvar-li la vida. Els organitzadors van lamentar el decés de la jove i van recordar que l’esdeveniment complia amb escreix totes les mesures d’autoprotecció i condicions de seguretat, emergències i aforament, amb l’aval dels controls realitzats.
  • #15 Xavi
    (11/08/18 09:16)

    Si fos algu de pasta i andorra, segurament hagues surtit el nom tambe xq ells busquen el morbo...

    Sap molt greu una noticia aixi... i mes quan es llegeixen tantes bones paraules envers aquesta persona... crec de ben segur que em perdut una gran professional i encara mes, gran persona..

    Respondre
  • #14 Estefanía
    (10/08/18 00:56)

    Per on començar... 1er. Vergonyós que en un medi de comunicació es publiqui i nom i cognom d'una persona sense consentiment familiar (es nota que la família no es de “pasta” eh!). 2on. On ha quedat el consentiment informat i el dret a la intimitat??? Clarament es va informar que les causes de la defunció quedaven en la intimitat familiar; això vol dir que només la família te el “poder” de dir-ho. En comptes de ser premsa, sembleu pregoners. 
    Quan algun membre poderós d'Andorra la cagui, sereu igual d'explicits??? 

    Respondre
  • #13 Ramon Tena
    (09/08/18 22:40)

    No hi ha cap problema va dir..
    Crec que no has entès els comentaris: no es tracta nomès del que digui la notícia, sinó del poc respecte pel dolor d'una família i amics. D'un titular en primera plana que deixa molt lloc a la insinuació. Cal? Queè aporta? Com et sentiries si estessin parlant d'un familiar teu?

    Respondre
  • #12 Pere
    (09/08/18 20:14)

    Vull aclarir una cosa, que possiblement aquesta bona persona hagi mort per intoxicació no vol dir en absolut que hagués pres algun fàrmac o droga, abans d'opinar cal pensar profundament, i per part dels mitjans de comunicació sota el meu punt de vista els fa falta molta ètica i sinceritat, és trist veure la poca humanitat que hi ha en la nostra societat, les meves paraules no fan gran cosa però estic amb el dolor d'aquesta família, coneguts, amics i companys de treball, la Sara era una gran persona.

    Respondre
  • #11 Yolanda
    (09/08/18 19:13)

    Ánimo familia solo puedo decir eso no hay palabras

    Respondre
  • #10 Cleo
    (09/08/18 14:23)

    La verdad nos hara libres. Que quieren amagar? 

    Respondre
  • #9 No hi ha cap problema
    (09/08/18 13:13)

    La noticia es aseptica dient el que estableixl'autopsia. Com en qualsevol altre cas.

    Respondre
  • #8 coquelicot
    (09/08/18 12:40)

    Totalment d'accord amb tots el comentaris contra aquesta noticia!
    Lo important es que ens ha deixat una persona encantadora i que sempre la trobarem a faltar.

    Respondre
  • #7 Josep
    (09/08/18 12:07)

    Coincideixo amb els comentaris, retireu aquest article i demaneu perdó a la família. És el mínim que podeu fer.

    Respondre
  • #6 Mari
    (09/08/18 10:30)

    Això no és una notícia pels lectors del diari, i és una falta de respecte per la persona i la família. Us acompanyem en el sentiment

    Respondre
Veure’n més
15
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts