Descartada la mort natural o violenta de la jove andorrana

S’indica que el decés s’hauria produït per una intoxicació.

Descartada la mort natural o violenta de la jove andorranaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’autòpsia practicada a la jove auxiliar d’infermeria andorrana Sara el-Almi a Lleida descarta que la defunció fos per causes naturals o violentes. La causa més probable de la mort seria una intoxicació, segons van explicar fonts properes al cas. Els resultats corresponen a les dades inicials que es poden extreure de l’autòpsia, però no són les definitives. El procés d’anàlisi ha de continuar amb l’enviament a Barcelona perquè es facin les proves exhaustives que determinin amb exactitud la causa de la mort. Les mateixes fonts van informar que en aquest tipus de proves els resultats poden tardar gairebé un mes.

L’autòpsia havia de descartar fonamentalment que fos una defunció per causes naturals o per un cop de calor. Les temperatures a Mollerussa van arribar a superar els 40 graus durant el dia i durant el festival no van baixar de 25. La calor amb l’afegit de l’aglomeració de gent en moviment podien haver estat claus per provocar la intoxicació. La possibilitat d’una mort violenta ara ha quedat descartada totalment, encara que els mossos ja van tenir clar des del primer moment que no hi havia cap indici que apuntés en aquesta direcció.

Sara el-Almi, de 28 anys, va rebre ahir un multitudinari comiat en la sala de vetlla del comú d’Andorra la Vella. Una gran quantitat de gent, especialment jove, durant bona part del dia va apropar-se a donar l’últim adeu a la infermera. Diverses fonts van afirmar ahir que Sara el-Almi era una persona molt apreciada tant en l’àmbit professional com personal, i que la seva pèrdua ha estat un cop molt dur per a molta gent. Especialment impactats, a banda dels familiars i amics, estan els treballadors de l’hospital on era especialment estimada.

La jove va morir diumenge a primera hora del matí al CAP de Mollerussa després que fos traslladada inconscient des del festival de música electrònica The End of the World . El succés es va produir pels volts de les set del matí de diumenge, quan la dona va ser trobada inconscient a prop dels lavabos. Els serveis mèdics van intentar reanimar-la i la van traslladar al CAP, on tot i els esforços no van poder fer res per salvar-li la vida. Els organitzadors van lamentar el decés de la jove i van recordar que l’esdeveniment complia amb escreix totes les mesures d’autoprotecció i condicions de seguretat, emergències i aforament, amb l’aval dels controls realitzats.

tracking